“Samen zetten we een waarborg voor de toekomst neer”

In 2010 sloot Lovink Enertech een overeenkomst met Gelderpoort, de opleidings- en examenlocatie van de (Nederlandse) aannemer van Gelder. Als externe partij mag dit bedrijf monteurs scholen voor de montage van LoviSil® moffen.

Jaap Slijkhuis is opleidingscoördinator bij Gelderpoort, dat zowel eigen mensen (20%) als personeel van externe opdrachtgevers (80%) opleidt. “We nemen een redelijk unieke positie in. Vooral door de landelijke dekking en de vele samenwerkingsverbanden met onderwijs en bedrijfsleven”, aldus Jaap Slijkhuis.

Realistische praktijksimulatie

Bijzonder zijn de omstandigheden waaronder wordt geoefend. Jaap Slijkhuis: “Alles wordt zo realistisch mogelijk nagebootst. We hebben hier een compleet compactstation en kabels in echte lasgaten tot onze beschikking.” Ook in het nagebouwde lasgat wordt de alledaagse praktijk gesimuleerd. “De kabel waarop een mof moet worden gemaakt ligt ingeklemd tussen andere kabels en leidingen. Je kunt zo ook goed zien of iemand veilig werkt.”

 

Vitaal belang scholing

Volgens Jaap Slijkhuis hechten zowel Van Gelder als Lovink Enertech een groot belang aan kwaliteit en goede scholing. “De LoviSil® mof is een uitstekend product, dat eenvoudig te monteren is. We zijn het met elkaar eens dat het eindresultaat staat of valt met de kwaliteit van de montage.“ Hij toont zich dan ook verheugd over het contract tussen beide bedrijven. “Op die manier zorgen we gezamenlijk voor een waarborg voor de toekomst. De samenwerking verloopt prima”.


© 2019 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant