"Altijd bereikbaar voor technische ondersteuning"

The Jersey Electricity Company heeft ruime ervaring met de kabelmoffen van Lovink. Al meer dan 8 jaar worden de LoviSil® overgangsmoffen en aftakmoffen ingezet in haar 11 kV netwerk. Men is vooral te spreken over de betrouwbaarheid en brede inzetbaarheid van de mof: “We krijgen veel positieve feedback van de montage-teams en zij kennen het product door en door als gebruiker”, aldus technisch verantwoordelijke Mark Vivian.

Mark Vivian, werkzaam als senior construction engineer, weet zich nog goed te herinneren hoe de kabelproducenten destijds aandrongen op het inzetten van XLPE-kabel in plaats van papierloodkabel: “We hielden in eerste instantie de boot af omdat we hiervoor nog geen geschikte kabelmof gevonden hadden.” Na kennismaking met de LoviSil® overgangsmof raakten zij overtuigd en deze wordt nu naar volle tevredenheid ingezet.

Tevens is Mark Vivian te spreken over de onderlinge contacten met Lovink. In Verenigd Koninkrijk is agent Bob Hutchings het eerste aanspreekpunt en vanuit Nederland is er vaak contact met Frans Hartwig: “De contact zijn goed en plezierig maar bovenal beschikt de organisatie over een uitgebreide technische kennis”, aldus Mark Vivian.

Tony Ronayne, Procurement Manager is verantwoordelijk voor de inkoop en vult aan dat de positieve ervaringen aanleiding zijn voor verdere samenwerking: “De kwaliteit van de dienstverlening als het gaat om leverbetrouwbaarheid of de informatie-voorziening omtrent leveringen is altijd prima in orde.”


© 2019 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant