Home  »  Over ons  »  Organisatie

Organisatie

Lovink Enertech is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van innovatieve en betrouwbare kabelgarnituren. Wij leveren kabelmoffen en eindsluitingen voor middenspannings-kabels tot 36 kV. Al meer dan 90 jaar bewijzen onze hoogwaardige producten hun bijdrage aan een betrouwbaar elektriciteitsnet.

 

Om de kwaliteit van elektriciteitsnetwerken te waarborgen investeren we veel in productontwikkeling en engineering. Hiertoe beschikt Lovink Enertech over uitgebreide en moderne testfaciliteiten, zoals een elektrisch- en materiaallaboratorium en een buitentestveld. Moderne producten en innovatieve oplossingen voor specifieke vraagstukken, dat is de uitdaging waar we dagelijks aan werken.

 

De belangrijkste afnemers zijn energiebedrijven, industrie, aannemers en installatiebedrijven. Lovink Enertech heeft een sterke positie in Nederland en realiseert daarnaast een groot deel van haar omzet in landen zowel binnen als buiten Europa.

 

Lovink Enertech staat voor oplossingen, die van begin tot eind ondersteund, begeleid en geïmplementeerd worden. Het gezamenlijke doel is een ongestoorde elektriciteitsvoorziening te realiseren door middel van betrouwbare en montagevriendelijke kabelgarnituren. Dit alles maakt Lovink Enertech een aantrekkelijke partner, goede samenwerking staat voor goede verbindingen: we connect your power.


Geschiedenis

Begin vorige eeuw. Een man op een motorfiets met een gietijzeren kabelmof achterop de bagagedrager. ...
Lees meer »

Royal Lovink Industries

Royal Lovink Industries B.V, opgericht in 1911, is een groeiende onafhankelijke industriële organisatie ...
Lees meer »

© 2019 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant