Home  »  Nieuws  »  Voorwoord 2018

Voorwoord 2018

Na een succesvol jaar 2017 waarin we als een team samenwerkten om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en die in heel wat gevallen konden overschrijden, zijn we in 2018 druk bezig onze plannen voor verdere uitbreiding van onze activiteiten met onze klanten en ons netwerk in de wereld uit te voeren.


We zullen doorgaan om de relaties met onze partners te versterken om onze klanten maximaal te dienen. Ons team zal werken aan het versterken van ons imago in de markt met toewijding, loyaliteit, klantgerichtheid, creativiteit in engineering en klantgerichte oplossingen, die de basis vormen voor onze successen.


We zullen ons blijven richten op de ontwikkeling, productie en levering van producten en diensten die onze klanten gebruiken om elektrische kabels met succes aan te sluiten in hun netwerken. Indien van toepassing, zullen we onze portfolio met producten en diensten in lijn met de verwachtingen van de klant uitbreiden. Voor een specifiek nieuw te ontwikkelen product zullen we nauw samenwerken met onze klanten om via het principe van co-creëren een product te krijgen dat voldoet aan de toekomst en toegevoegde waarde biedt voor onze klanten.


Ik verwacht dat u deze eerste nieuwsbrief van 2018 zowel onderhoudend als informatief ervaart en ik moedig u aan uw reacties te delen met ons Team.


Jan T. M. Leijen
Algemeen Directeur Lovink Enertech B.V.


© 2018 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant