Home  »  Nieuws  »  Terugblik 2015

Terugblik 2015

Na een succesvol jaar 2015 voor Lovink Enertech waarin we als een team samenwerkten om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en in heel wat gevallen die konden overschrijden, zijn we al in 2016, onze plannen voor verdere uitbreiding van onze activiteiten met onze klanten en ons netwerk in de wereld uitvoerend.


We zullen doorgaan om de relaties met onze partners te versterken om onze klanten zover onze capaciteiten reiken maximaal te dienen. Ons team zal werken aan het versterken van ons imago in de markt met zijn toewijding, loyaliteit, klantgerichtheid, creativiteit in engineering en klantgerichte oplossingen, die de basis vormen voor onze successen.

 

De huidige marktomstandigheden en mondiale krachten zetten veel druk op de business van onze klanten, waarbij nieuwe manieren om extra waarde te ontlenen aan hun vermogen worden gezocht. Lovink Enertech zal bijdragen met de introductie van een vernieuwd assortiment dat zal bijdragen aan de verwachtingen van onze klanten bij het installeren van de producten.

We zullen ons blijven richten op de ontwikkeling, productie en levering van producten en diensten die onze klanten gebruiken om elektrische kabels met succes aan te sluiten in hun netwerken. Indien van toepassing, zullen we onze portfolio met producten en diensten in lijn met de verwachtingen van de klant uitbreiden. Voor een specifiek nieuw te ontwikkelen product zullen we nauw samenwerken met onze klanten om via het principe van co-creëren een product te krijgen dat voldoet aan de toekomst en toegevoegde waarde biedt voor onze klanten.

 

Ik verwacht dat u deze eerste nieuwsbrief van 2016 als zowel onderhoudend als informatief ervaart en ik moedig u aan uw reacties te delen met ons Team.

Jan T. M. Leijen
Managing Director

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunstwerk (2x3 meter) gemaakt tijdens teamdag 2015


© 2018 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant