Home  »  Nieuws  »  Terugblik 2014

Terugblik 2014

Vorig jaar bleek weer een succesvol jaar voor Lovink Enertech. We hebben hard gewerkt als Team samen met onze partners om onze positie wereldwijd te versterken en onze klanten te dienen en support te verlenen zover dat mogelijk was. Een uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek toonde aan dat onze aanpak, benadering en prestaties door onze klanten zeer op prijs wordt gesteld.

Ons Team verwelkomde in 2014 enkele nieuwe medewerkers in Verkoop en Engineering & Development, zowel ter uitbreiding van het team als ter invulling van ontstane vacatures. De aandacht van alle medewerkers voor onze klanten in hun eigen werk was mede de basis voor onze prestaties. Met veel enthousiasme hebben we stagiaires en afstudeerders begeleid en hun rapporten kunnen toepassen in onze procesverbeteringen.

Alhoewel we de omzetstijging van 2013 in 2014 niet geheel konden continueren, hebben we wel meer klanten kunnen bedienen. De financiële resultaten kwamen uit op het doelniveau, mede dankzij efficiency maatregelen in productie en logistiek. Daardoor blijven we in staat nieuwe investeringen in producten, klantgerichte engineering en verbeteringen in onze bestaande productrange uit te voeren.

 

De huidige marktcondities en de wereldwijde krachten die onze klanten ervaren zetten druk op de business van onze klanten en dwingen hen om nieuwe wegen te vinden om hun bezittingen efficiënt en met meer waarde in te blijven zetten. Lovink Enertech heeft haar lange termijn strategie aangescherpt om deze ontwikkelingen bij onze klanten zoveel mogelijk te kunnen accommoderen. We zullen onze focus versterken op productontwikkeling, bestaande producten herzien en klant specifieke oplossingen creëren om in de elektriciteitsnetten van onze klanten in te kunnen zetten. Waar mogelijk en efficiënt zullen we onze portfolio van producten en diensten uitbreiden in lijn met de klant verwachtingen.

 

Ik ben ervan overtuigd dat u deze eerste nieuwsbrief van 2015 als zowel onderhoudend als informatief ervaart en ik moedig u aan uw reacties te delen met ons Team.

Jan T. M. Leijen
Managing Director


© 2018 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant