Home  »  Nieuws  »  Terugblik 2013

Terugblik 2013

Het jaar 2013 is een succesvol jaar geweest voor Lovink Enertech. De strenge winter in de eerste maanden belemmerde het installatiewerk van onze klanten enigszins, maar het totaal volume geleverde producten steeg in 2013 significant. De financiële resultaten verbeterden, mede door efficiëncy maatregelen in productie en logistiek, waardoor we in staat zijn investeringen in nieuwe producten, klantgerichte engineering en verbeteringen in onze bestaande productrange uit te voeren. We hebben samen met onze partners in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Amerika gewerkt aan versterking van onze positie.


We hebben klanttevredenheidsuitingen ontvangen van onze klanten voor de engineering en levering van producten en diensten en de goede after-sales service die we hebben verleend. Ons Team verwelkomde nieuwe medewerkers in Verkoop, Engineering & Development en Inkoop, zowel ter uitbreiding van het team als ter invulling van ontstane vacatures. De aandacht van alle medewerkers voor onze klanten in hun eigen werk was de basis voor onze successen.


In 2014 zullen we deze strategie voorzetten. We zullen nieuwe producten ontwikkelen, bestaande producten herzien en klant-specifieke oplossingen creëren om in de elektriciteitsnetten van onze klanten in te kunnen zetten. Samen met klanten zullen we blijven werken aan het versterken van de elektriciteitsnetten waar we allen steeds meer afhankelijk van zijn.

 

Jan T. M. Leijen
Managing Director


© 2018 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant