Succesvolle deelname Fachkongress Netztechnik

Het eind 2013 in Nürnberg (D) gehouden Fachkongress Netztechnik is als tweejaarlijks vakcongres voor netwerktechnologie opnieuw een toepasselijk podium gebleken voor waardevolle inhoudelijke discussies en informatie-uitwisseling. Ruim 650 deelnemers discusseerden over de toekomst van het net en de gevolgen hiervan voor de netbedrijven.

 

Iedereen was het erover eens dat de herstructurering van het bestaande energienet ook in Duitsland de grootste technische uitdaging is. Onderwerpen als decentrale terugvoeding, Smart grids en duurzaamheid werden vanuit diverse invalshoeken belicht. In alle discussies kwam naar voren dat het belang van de netbetrouwbaarheid centraal staat.

Dit sluit goed aan bij de visie van Lovink Enertech. Niet voor niets onderscheiden onze kabelmoffen zich door hun hoge betrouwbaarheid. Tijdens de tegelijkertijd gehouden beurs presenteerde Lovink Enertech een aantal moffen die ontwikkeld is voor klant-specifieke situaties zoals een speciale aftakmof voor het terugvoeden van energie, gewonnen uit windmolens.

Presentatie van deze producten trok veel bezoekers en bood Lovink Enertech volop gelegenheid in gesprek te gaan over oplossingen voor het toekomstige distributienet.


© 2018 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant