Succesvol Klanten Seminar bij Lovink Enertech

Eind mei heeft Lovink Enertech een seminar georganiseerd voor de Nederlandse klanten uit de energiesector. Zowel assetmanagers, inkopers als ook aannemers en opleiders waren vertegenwoordigd op deze interessante middag in Terborg.

 

Tijdens de rondleiding waren klanten onder de indruk van de uitgebreide testfaciliteiten; het hoogspanningslab, materiaallab en buitentestveld. Het officiële programma startte met een uiteenzetting over de ontwikkelingen bij Lovink Enertech. Daarna volgde een technische presentatie over de levensduur- en storingsanalyse op 10 kV kabelmoffen door dr.ir. Lukasz Chmura vanTU Delft.
Hierna stond de middag in het teken van de toekomst van het Nederlandse elektriciteitsnet en hoe wij met elkaar daarop kunnen inspelen. Gestart werd met een presentatie en video over de invulling die één van de Nederlandse netbeheerders geeft aan de verschillende toekomstaspecten .

Vervolgens werd in groepen uiteengegaan om te brainstormen over diverse toekomstontwikkelingen, bijvoorbeeld de gevolgen voor de organisatie, structuur en netcomponenten. Met expertise, maar ook met humor, werden de bevindingen gepresenteerd aan de deelnemers. Er was voldoende ruimte om over een aantal zaken verder na te praten tijdens de afsluitende borrel.

Lovink Enertech kijkt terug op een succesvolle middag, met name het interactieve deel van het programma leverde interessante informatie op die zij kan meenemen in haar toekomstige ontwikkelingen. “Als één ding duidelijk werd deze middag dan is het wel het enthousiasme waarmee onze klanten dagelijks werken aan de elektriciteitsvoorziening van nu en de toekomst. Het investeren in kennisuitwisseling, meedenken in betrouwbare oplossingen door Lovink Enertech werd dan ook door velen gewaardeerd”, aldus Algemeen Directeur Jan Leijen.

Het seminar werd omlijst door een live-tekenaar die de gepresenteerde toekomstontwikkelingen en gevolgen in een tekening vol cartoons vastlegde, waarvan hierbij een voorbeeld.

 © 2018 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant