Home  »  Over ons  »  Vacatures  »  Technisch tekenaar (stage)

Ervaring opdoen met technisch tekenwerk (stage)?

Wij willen graag onze tekening-database op orde brengen. De meeste 3-D modellen zijn aanwezig, maar de 2-D bestanden ontbreken meestal. Deze 2-D tekeningen zijn belangrijk om de revisies bij te houden, ingangscontrole uit te voeren en verdere gegevens als toleranties, tekenaar, controleur, benaming, data en specificaties vast te leggen. Kennis van Solid Works is noodzakelijk.


Tijdens de stage wordt ervaring opgedaan met toleranties, aangeven van controle maten en vermelde van specificaties. Daarnaast kan er ervaring opgedaan worden met 3-D tekenwerk, al ligt het zwaarte punt op 2-D tekenwerk. Studeer je voor industrieel ontwerper dan kan de opdracht uitgebreid worden met grafisch ontwerpexpertise voor het maken van handleidingen. 


We bieden je een uitdagende en leerzame stage met goede begeleiding. Vooraf stellen we in overleg met jou een duidelijke opdracht samen, zodat aan de eisen van je opleiding wordt voldaan.


Spreekt de stage je aan of wil je meer weten over de opdracht, neem dan contact op met Dennis Bergsma (d.bergsma@lovink.com of 06- 12 44 39 80).


© 2018 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant