Home  »  Over ons  »  Vacatures  »  Stage industrieel ontwerper

Ontwerpopdracht gebruikersvriendelijke behuizing

(incl. Look & Feel)


Voor deze opdracht wordt een werktuigbouwkundige, industrieel product ontwerper of vergelijkbaar gevraagd (HBO).


Klant voorop

Stond techniek voorheen op de eerste plaats om bij de wensen van onze klanten aan te sluiten, nu is dit gebruikersgemak geworden. Uiteraard blijft een technisch hoogstaand product uitgangspunt!
In het proces van continue verbeteren staat de behuizing van onze producten op het programma. Wat zijn de mogelijkheden van functie-integratie? Op welke functies kunnen we de gebruikers nog beter ondersteunen? En wat wordt de nieuwe ‘look & feel’ van ons product?


Samenwerking

In onze producten komen de disciplines chemie, elektrotechniek en werktuigbouwkunde samen. Uiteraard moeten de eisen vanuit de drie disciplines afgestemd en geïntegreerd worden in het ontwerp vanuit samenwerking met collega’s. Kortom een uitdagende multidisciplinaire opdracht waarbij techniek en gebruikers centraal staan!.


Engineering & Development

De opdracht vindt plaats op de afdeling E&D. Binnen de afdeling zijn de disciplines energietechniek / hoogspanningstechniek, werktuigbouwkunde, industrieel ontwerp en chemische technologie vertegenwoordigd.


We bieden je een uitdagende en leerzame stage of afstudeeropdracht met goede begeleiding. Vooraf stellen we in overleg met jou een duidelijke opdracht samen, zodat aan de eisen van je opleiding wordt voldaan.


Lovink Enertech

Bij Lovink Enertech heb je de voordelen van een klein bedrijf met de ontwikkelfaciliteiten van een groot bedrijf. Lovink is een persoonlijke, flexibele en dynamische organisatie met korte lijnen, waarin je als stagiair in een korte periode kunt kennismaken met de vele aspecten van productontwikkeling.


Nieuwsgierig naar deze opdracht? Neem dan vrijblijvend contact op met Dennis Bergsma (d.bergsma@lovink.com of 06-12443980). Graag vertel ik meer over de opdracht en bekijken we samen de mogelijkheden.


© 2018 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant