Home  »  Over ons  »  Organisatie  »  Royal Lovink Industries

Royal Lovink Industries

Royal Lovink Industries B.V, opgericht in 1911, is een groeiende onafhankelijke industriële organisatie met wereldwijde activiteiten.

Royal Lovink Industries B.V. streeft een langdurige marktvertegenwoordiging na dankzij innovatieve producten en strategische productie. Het beleid van het bedrijf is gericht op financiële stabiliteit dankzij winstgevende groei. Op deze manier wil Lovink Industries de continuïteit voor klanten en werknemers op de lange termijn garanderen.

De belangrijkste markten voor Royal Lovink Industries B.V. zijn de witgoedsector (40%), industriële installaties (20%), elektrotechnische producten (15%), verwarmingssystemen (15%) en de automobiel/truck sector (10%). Royal Lovink Industries B.V. exporteert naar meer dan 20 landen over de hele wereld en is een gewaardeerd leverancier van vele vermaarde internationale ondernemingen.

 

Ga naar website Lovink Industries


Lovink Industries bestond 9 september 2011 precies 100 jaar en is koninklijk onderscheiden. Het predicaat werd uitgereikt aan de huidige directeuren Alexander en Dirk Jan van den Hout en hun vader Jan van den Hout, die van 1970 tot 2010 het fundament heeft gelegd voor het Lovink van vandaag.
© 2019 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant