Ga jij ons helpen ons productportfolio uit te breiden?


In onze producten worden harsen en siliconen toegepast. Deze componenten hebben specifieke eigenschappen zodat ze toegepast kunnen worden in onze kabelmoffen. Door deze eigenschappen hebben onze producten onderscheidend vermogen in de markt. Onze wens is het toepassingsgebied van onze huidige producten te vergroten. Het startpunt is een marktonderzoek om de kansen te bepalen.


Het onderzoek bevindt zich op het snijvlak ‘technology push’ en ‘market pull’. De opdracht moet leiden tot een plan waarmee ons productportfolio uitgebreid kan worden dat past bij de kansen in de markt, de mogelijkheden en strategie van ons bedrijf. Samen met onze technische specialisten worden de mogelijkheden afgestemd en in de markt worden de kansen bepaald.


Kortom een uitdagende multidisciplinaire onderzoeksopdracht. Indien je nieuwsgierig bent geworden, neem dan contact op dan kan ik ingaan op onze producten en de ideeën die we al hebben (Dennis Bergsma, d.bergsma@lovink.com of 06- 12 44 39 80). We bieden je een uitdagende en leerzame stage of afstudeeropdracht met goede begeleiding. Vooraf stellen we in overleg met jou een duidelijke opdracht samen, zodat aan de eisen van je opleiding wordt voldaan.


© 2018 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant