Lovink Enertech in het nieuw

Het jaar 2012 was het jaar van de vernieuwing: een nieuwe koers, een nieuwe huisstijl, nieuwe documentatie en een nieuwe website. Met trots presenteren wij u aan het begin van 2013 onze nieuwe digitale nieuwsbrief. Iedere twee maanden houden wij u op de hoogte van interessante ontwikkelingen en projecten van Lovink Enertech.

 

Ondanks de recessie kan Lovink Enertech terugkijken op een succesvol jaar. De investeringen in de thuismarkt bleven op peil en in het buitenland zijn wederom interessante projecten gerealiseerd. Daarnaast is intern verder geïnvesteerd in het verbeteren van een aantal bedrijfsprocessen, dit alles met het oog om onze klanten nog beter van dienst te zijn in 2013.

In 2012 is ook hard gewerkt aan de website. Op de compleet vernieuwde site www.lovink-enertech.com, is alle informatie duidelijk vormgegeven en eenvoudig te raadplegen. Zo is de technische productinformatie direct te downloaden en kunt u tevens zien in welke projecten de producten zijn toegepast.

Het vernieuwde logo was tevens aanleiding om onze missie te verwoorden in een bijpassende slogan. Dagelijks werken wij met veel enthousiasme aan technische uitdagingen. Dit doen we samen met onze klanten. Het gezamenlijke doel is een ongestoorde elektriciteitsvoorziening. Niet voor niets zeggen we dan ook: We connect your power.


© 2018 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant