Invoedingsmof voor duurzame energie

Een kabelmof die via windmolens opgewekt stroom kan leveren aan het bestaande net. Dat was de vraag van een Duits energiebedrijf waarmee de ontwikkelaars van Lovink Enertech in 2010 aan de slag gingen. Dankzij het universele karakter van de vloeibare siliconen techniek werd de oplossing gerealiseerd in de LoviSil® aftakmof.

 

Het energiebedrijf levert via windmolens opgewekte stroom met kabels van 150 mm2 aan het bestaande netwerk met doorgaande kabels van 800 mm2. Dit zijn eenaderige kabels met aluminium geleiders. Extern is een aparte verbinder ontwkkeld, die zowel massieve als geslagen aders kan verbinden. Naast windmolenparken is deze mof tevens toepasbaar in biomassacentrales en fotovoltaïsche installaties. Inmiddels heeft de aftakmof een verkorte beproeving volgens HD629 succesvol doorlopen en hebben de eerste montages plaatsgevonden. Voor meer informatie bekijk hier de brochure.

 

Wij hebben ruime ervaring in het uitdenken en realiseren van klantspecifieke oplossingen. Neem vrijblijvend contact op om uw wensen met ons te bespreken.

 

 


  • Levering opgewekte stroom aan het net
  • Prijsgunstig in vergelijking met bestaande oplossingen

Toegepast in de volgende projecten

Veldmontage LoviSil® aftakmof in windmolenpark
© 2019 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant