Deelname Singapore Energyweek en Fachkongress Netztechnik (D)

Dit najaar presenteert Lovink Enertech zich op de volgende vakbeurzen. Eind oktober neemt Lovink deel aan het Holland Paviljoen op de Singapore International Energy Week, één van de belangrijkste platforms voor de internationale energie-industrie. Singapore fungeert als de energie-hub in Azië. Onze aanwezigheid biedt de mogelijkheid om met onze bestaande relaties de laatste ontwikkelingen door te nemen. Daarnaast ontmoeten we beleidsbepalende executives van de Aziatische energiebedrijven en zullen samen met hen de mogelijkheden verkennen die we kunnen bieden. Een aantal landen in die regio heeft ook te maken met vochtige bodemomstandigheden die voor veel problemen kunnen zorgen en waar de LoviSil® kabelmoffen effectief en succesvol toegepast kunnen worden. Lovink levert reeds kabelmoffen in onder andere Maleisië en Australië en heeft een aantal proefprojecten uitgevoerd in landen als India en Pakistan. Voor meer informatie over deze Energy Week, klik hier.


Deelname aan het Fachkongress Netztechnik (D) is voor Lovink Enertech wederom een goede gelegenheid om haar aanwezigheid op de Duitse markt te bestendigen. Lovink levert al tientallen jaren kabelmoffen aan de Duitse energiebedrijven. Daarnaast worden de laatste jaren steeds meer producten verkocht aan de Duitse (petro)chemische bedrijven, veelal overgangsmoffen voor de aansluiting van bestaande GPLK-kabels op (nieuwe) XLPE-kabels.

Het tweejaarlijkse vakcongres voor netwerktechnologie vindt plaats op 4 en 5 december 2013 tijdens de Messe in Nürnberg. Volgens de beproefde formule van het congres vindt tegelijkertijd een beurs plaats, waar Lovink Enertech sinds 2003 aan deelneemt. Voor meer informatie over Fachkongress Netztechnik, klik hier.


© 2018 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant