Cum laude afstuderen bij Lovink Enertech

Al vele jaren biedt Lovink Enertech een interessante leeromgeving aan studenten van het middelbaar, hoger en wetenschappelijk onderwijs. Afgelopen halfjaar was een ‘druk’ jaar met maar liefst vier afstudeerders die allen met een 8 of hoger hun scriptie afsloten.


Op diverse afdelingen werden interessante afstudeerprojecten uitgevoerd. De opdrachten varieerden van materiaalonderzoek, haalbaarheidsstudies tot optimalisatie van processen en het ontwerpen van nieuwe presentatievormen. In een aantal maanden tijd wordt een waardevolle rapportage opgeleverd, voorzien van adviezen die vaak een vervolg krijgen binnen Lovink Enertech.


Het ontwerpen van nieuwe presentatievormen heeft een aantal dynamische animatiefilmpjes opgeleverd over de werking van de LoviSil® kabelmoffen. Deze worden nu toegepast bij de introductie van onze moffen bij klanten en zijn binnenkort ook te zien zijn op onze website.


Opvallend is dat alle studenten een hoog eindcijfer behaalden, wat weer zorgt voor een positief imago op scholen en universiteiten. In september zijn twee studenten van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen en twee chemische-technologie studenten gestart. Binnenkort sluiten drie studenten van TU Delft hun opdracht af. Eén van deze onderzoeken ‘Haalbaarheidsanalyse van AC middenspanningsmoffen onder DC omstandigheden’, komt in de volgende nieuwsbrief aan de orde.


1Evelien Borgers, Communicatie Multimedia Design (HAN – Arnhem)
“Het was een leuke uitdaging om mijn creativiteit in te zetten voor een taai, technisch product. En het is natuurlijk fijn om te weten dat de animaties ook daadwerkelijk worden toegepast door Lovink.”


1Timon Staal, Industrieel ontwerper (Universiteit Twente)
“Ik heb hier meer geleerd dan mijn al mijn jaren aan de universiteit.”


© 2018 Lovink Enertech B.V.  |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant